Fellesturer

Fellesturer 2019

Fellesturer kan alle som vil være med på. Da er en turleder fra Ti på Topp med på turen. På noen av turene så er det ulike tema eller happenings. Mer info kommer så følg med.

Fellesturene for sesongen 2019 kommer det info om her og de vil også ligge som arrangementer på vår facebookside.

FELLESTUR TIL GUTTORMEN
Vi inviterer til fellestur til Guttormen med toppvert og kjentmann Torje Alstad som turleder 13.juni kl 18. Det vil bli gratis bompassering opp til Hennningvola fra kl 16-22 denne dagen. Etter turen blir det svartkjelkaffe ved skihytta! Åpent for alle å bli med <3 Vanntette joggesko er anbefalt.

Turen er ca 3,1 km tur/retur og tar ca. en time å gå.
Veibeskrivelse: Fra Steinkjer sentrum kjører du Kongensgate sørover til rundkjøringa ved Statens Hus, ta 3. avkjøring og inn på FV 759 (Henningveien) Følg denne 12 km, ta av til venstre mot Henningvola følg veien opp til Henningvola.

FELLESTUR TIL BRUNA 
Den 19.juni kl 17 blir det fellestur med toppvert Kristin Wåtland Delbekk på Bruna. Starten går fra parkeringa på Mokk gård. Opplev Skjækerfjella på sitt vakreste ♥

Turen er ca 9,3 km tur/retur og tar ca. 4 timer å gå.
Veibeskrivelse: Fra Steinkjer torg kjører du Kongensgata sørover og tar til venstre opp Ogndalsveien. Følg Fylkesvei 762 i 35 km. Når du kommer til Gaulstad møter du et skilt merket Mokk. Ta til høyre inn på Mokkaveien og kjør 2,1 km. Parkering ved Mokk Gård, 50 kr (vipps eller kontant i kasse).

Turbeskrivelse: Starten på denne turen kjent for deg som var på Badstubekkvola i 2017. Turen starter på Mokk gård og følger turistforeningssti opp til de gamle kobbergruvene ved Nummerein og stien fortsetter til høyre opp Gruvfjellet. Etter hvert får du Badstutjønnin på høyre hånd, og du fortsetter turistforeningsstien innover til Isbekktjønna. Ved Isbekktjønna forlater vi turistforeningstien og følger merket lei opp til toppen av Bruna. Her møtes du med fantastisk utsikt utover Ogndal og innover i Skjækerfjellmassivet. En flott tur med passende utfordringer, storparten av vandringen går i høyfjellet, noe alle må ta hensyn til med tanke på bekledning, mat og skotøy. I starten av sesongen ligger er det mye snø på denne turen. Hos Steinkjer Kommuneskoger Ogndalsbruket KF (http://skoger.steinkjer.custompublish.com/) er det gratis fiske med stang og oter i alle vann, så ta med fiskestanga. Vi oppfordrer alle til å overholde båndtvangen samt vise hensyn til rein som eventuelt oppholder seg i området, ikke oppsøk dyrene, men bøy unna.

ÅPNING AV ÅRETS TI PÅ TOPP-SESONG
Velkommen til topps på søndag 5.mai kl 12 til åpning av Ti på Topp Steinkjer-sesongen på Oftenåsen. Det vil bli snorklipping av kultursjef Leif Terje Nilsen og åpning av tursesongen. Alle som kommer på toppen får et lodd som gir en sjans til å vinne Ti på Topp-hefter, Ti på Topp-skjorte, Mizuno joggesko og flere fine utrekkspremier. For deg som ikke har heftet enda, så kan dere kjøpe det på toppen om dere vil, det samme gleder t-skjorta (kun vipps). Det er kaffe og vaffelsalg i Peilehytta fra 11-15.

Tilbake til hovedside